Paginas

Lieke: Dat kan er ook nog wel bij!

Als het dan toch allemaal serieus wordt, dan ook maar een fatsoenlijk huis erbij! Nou ja, zo is het niet helemaal gegaan, maar 2011 wordt voor ons op deze manier wel het jaar van de grote veranderingen. Als alles meezit zullen we namelijk niet lang na onze bruiloft op 24 juni, gaan verhuizen naar dit paleisje:

http://www.denieuwewereld.info/pdf/denieuwewereld_c-3.pdf

Zoals jullie kunnen zien is het nog niet veel meer dan een mooie tekening, maar dat zal komende zomer anders zijn! Alhoewel, we zijn vorige week gaan kijken en de contouren van ons huis zijn al goed zichtbaar, dus alleen een tekening is het al lang niet meer. Het huis is onderdeel van nieuwbouwproject De Nieuwe Wereld in Kanaleneiland in Utrecht. Kanaleneiland? Is dat niet heel gevaarlijk enzo? Op dit moment wonen we er al tegenaan en hebben we er eerlijk gezegd weinig last van. Het nieuwe huis ligt dan ook hemelsbreed maar 500 meter van ons vandaan. Bovendien is een deel van het gebied de afgelopen jaren al opgeknapt en zal er de komende jaren nog veel meer gaan veranderen. Voor ons geen struikelblok dus.

Op http://www.denieuwewereld.info is meer over het hele project te lezen. Het rechtse blok op de foto is 'ons' blok. Als je daarop klikt, vind je ons huis als 3e van links in het bovenste rijtje (bouwnr. 27).

Al in de zomer had ondergetekende haar oog laten vallen op dit project Bij toeval eigenlijk, want verhuizen was eigenlijk niet aan de orde, maar het liet me toch ook niet meer los. Totdat steeds meer mensen erg positief waren en Micha's broer hem er uiteindelijk van overtuigde gewoon informatie aan te vragen en te kijken wat de mogelijkheden zijn. En zo geschiedde...

Om trouwens even terug te komen op die bruiloft: de datum is vastgesteld op vrijdag 24 juni 2011 en jullie zijn bij dezen allemaal al uitgenodigd. Uiteraard zullen er binnen twee à drie maanden ook officiële uitnodigingen verstuurd worden, dus zorg ervoor dat je adres juist in de lijst staat! En zie dit maar als een vooraankondiging.